Częste pytania › Czy mogę usunąć swoje konto i dane?
Czy mogę usunąć swoje konto i dane?
Tak, w dowolnym momencie z ustawień konta. Wszystkie dane usuwamy w ciągu 30 dni, razem z kontaktami, produktami i treściami.
Tak, w dowolnym momencie. Po anulowaniu subskrypcji możesz zażądać usunięcia konta wraz ze wszystkimi danymi, a my usuwamy je w ciągu 30 dni. Dotyczy to zarówno Twoich danych, jak i danych Twoich kontaktów, zgodnie z RODO.
Zanim usuniesz konto, wyeksportuj to, co chcesz zachować: listę kontaktów i raporty pobierzesz do plików CSV w każdej chwili. Usunięcie jest nieodwracalne, więc kopii nie da się później odzyskać.
Jeśli masz pytania o proces, napisz do nas, zobacz Jak skontaktować się z pomocą.